Guidance Zrt. Híreink

Belső oktatás: Angular

Cégünk nagy örömmel szervezett és sikeresen befejezett egy hathetes belső oktatássorozatot Angular témában.

Tovább olvasom

Ultrabalaton 2023

A Guidance csapata immár harmadik alkalommal futotta körbe a Balatont.

Tovább olvasom

Megújult a guidance.hu

Weboldalunk a dizájnfrissítés mellett új tartalomkezelő rendszert is kapott. A tartalom megjelenítését ezentúl partnerünk terméke, a Magnolia CMS biztosítja.

Tovább olvasom

Belső oktatásunk „online”-ra költözött

Teljes a létszám, mindenki figyel! Egyszerre, egy időben, távol egymástól, de mégis egy helyen. A fejlesztő kollégák rendszeres továbbképzése a jelenlegi folyamatos otthoni munkavégzés során sem maradhat el.

Tovább olvasom

Covid 19 - Home Office

A koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében, valamint dolgozóink és partnereink egészségét szem előtt tartva úgy határoztunk, hogy 2020. március 16-ól csapatunk otthonról folytatja a munkát.

Tovább olvasom

Nagykorúak lettünk

A Guidance Kft. 2002-ben néhány munkatárssal kis vállalkozásként kezdte meg tevékenységét. Az informatika szélsebes fejlődése, a felmerülő új igények és partnerek számának gyarapodása mellett csapatunk is egyre bővült.

Tovább olvasom

Megnyílt a kerti iroda

Egyre nagyobb dolgozói létszám ellenére a családias környezet megtartása célunk. Az előző iroda hagyományait folytatva irodai területünk egy új helyszínnel egészült ki. Új irodánk kerti sátorral bővült és kellemes, árnyékos munkakörnyezetet biztosít a következő évszakra. Kültéri wifi biztosítva, a jó időjárást megrendeltük.

Tovább olvasom

Új székházba költöztünk

A Guidance Kft. életében nagy változás következett be a hétvégén. Sok évnyi fejlődés és bővülés után új székházba költözött a cég. Reméljük, partnereink és leendő ügyfeleink is megismerhetik épületünket egy jövőbeli megbeszélés során. 

Tovább olvasom

A Digitális Ügyfélélmény Index a bankszektorban a Guidance sikerét mutatja

A Testbirds nevű tesztelő cég készített egy újfajta mutatót, amellyel a 10 legnagyobb magyarországi bank digitális csatornáit, mint netbank, mobilbank, IVR, ATM és weboldalát vizsgálták 2017 márciusában. Az eredmény alapján a legjobb digitális élményt a Raiffeisen Bank nyújtja, ami azért is öröm számunkra, mert az eredmény legnagyobb fajsúlyát a netbank és a mobilbank adta, ami a Guidance fejlesztését dicséri.

Tovább olvasom

A Guidance partnerségre lépett a Magnoliával

Több sikeres projekt után a Guidance Kft. partneri szerződést kötött a svájci Magnolia International Ltd céggel.

Tovább olvasom

GuiVersity 2.0 - Junior Fejlesztői Program

Tekintettel az elmúlt évek sikereire, idén újra elindítottuk Junior Webfejlesztői programunkat!

Tovább olvasom

Megújult a guidance.hu!

Weboldalunk új, modern arculatot kapott. Ezzel együtt reszponzív tulajdonsággal is rendelkezik, azaz bármilyen eszközről - legyen az desktop, tablet vagy telefon - is nézzük a weboldalt, a lehető legjobb ergonómiai kialakítással tehetjük ezt.

Tovább olvasom

Új verzió a Raiffeisen Windows Phone alkalmazásához

Már letölthető a Raiffeisen Mobil Alkalmazás legújabb verziója Windows Phone-ra! Az ügyfelek kényelmes kiszolgálásának érdekében a DirektNet internetbank számos hasznos funkcióval bővült és élőcsempés megoldást is kapott az alkalmazás.

Tovább olvasom

Partnereink között a Microsoft Hungary

Szakmai fejlődésünk és munkák elismeréseként büszkén jelentjük, hogy immár a Microsoft Hungary partnerének tudhatjuk magunkat! Reméljük, a jövőben is minél több alkalommal bizonyíthatjuk be hozzáértésünket ügyfeleink igényeinek megvalósítása során!

Tovább olvasom

Hungarian Banking Sales 2015

A május 19-én rendezett konferencia most is nagy tömeget vonzott. A Guidance Kft. számos megoldás közül elsősorban a Saleslettel és mobil megoldásokkal jelent meg. A standunk most is sikeresnek bizonyult, az érdeklődőknek a szakmai beszélgetések mellett apró ajándékkal is kedveskedtünk.

Tovább olvasom

Push SMS

A Guidance Kft. legújabb alkalmazása a drágább SMS-eket kívánja kiváltani a Push üzenetekkel. Megoldásunk segítségével gyorsan és egyszerűen lehet különböző típusú push értesítéseket küldeni az ügyfelek részére, statisztikákat figyelni, emellett bárhonnan és bármikor elérhető a kezelői felület.

Tovább olvasom

Mobilitás Napja

Május 7. a mobilitás napja volt, az eseménynek a Microsoft Magyarország adott otthont. A konferencia fókuszában a versenyképesség növelésének különböző eszközei álltak - okoseszközök, mobilis megoldások, érintéses bevitelre optimalizált alkalmazások. A részt vevő cégek bemutathatták az általuk kínált Microsoft alapú termékeiket/szolgáltatásaikat és elmesélhették tapasztalataikat a mobilitási megoldásokkal kapcsolatban.

Tovább olvasom

Hungarian Banking Sales konferencia

Május 19-én megrendezésre kerül a Hungarian Banking Sales konferencia, amelyen a Guidance Kft. is részt vesz kiállítóként. A hazai bankok többsége kilátogat az eseményre, ahol számos aktuális témában tartanak majd előadásokat.

Tovább olvasom

Portfolio Pénzügyi IT Konferencia - 2015

Az idei Portfolio konferencia mintegy 200 fővel zajlott, ahol a pénzügyi szektor szereplői osztották meg véleményüket és tapasztalatukat a fontos informatikai fejlesztésekről, trendekről, illetve a jelenlegi helyzetről, ami a vállalatokat érinti.

Tovább olvasom

NÉBIH fizetési lehetőségek integrációja az EFER-hez

Megvalósítottuk a Nébih-ben jelen lévő fizetési módok integrációját a KEK KH által üzemeltette Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszerhez (EFER). Ezáltal a Nébih központosított és korszerű módon tudja kihasználni az EFER által nyújtott lehetőségeket.

Tovább olvasom

Felmérés a magyar lóállományról

Jelenleg a Magyarországi lovak száma (legyen szó akár tenyészállatról vagy haszonállatként tartott jószágokról) nincs egy helyen nyilvántartva, így nincs pontos adat, sem adatbázis róluk. A cégünk jelenleg azzal a céllal kezdett új projektet a NÉBIH megbízásából, hogy a különböző források segítségével, mint például tenyésztők egyesületei, minél jobban megbecsülhessük a jelenlegi állomány méretét, továbbá az egyes példányokhoz tartozó tulajdonos nevét/szervezetét is ezt követően egy informatikailag megfelelően kialakított rendszerben tárolhassuk.

Tovább olvasom

Smartmobile 2015

Április 8-9. között került megrendezésre az idei Smartmobile konferencia, amelynek során a két nap alatt 4 helyszínen is folytak különböző előadások és workshopok. A 2015-ös év kiemelt témái voltak a mobil design, média, hirdetés, illetve gaming elemei.

Tovább olvasom

E-Banking Summit 2015 tapasztalatok

A 2015-ös E-Banking Summit idén is színvonalas rendezvénynek bizonyult, mindenképpen megérte elmenni, akár az előadók/kiállítók neveit, akár a prezentációkat tekintjük - az esemény megnyitóját és moderátorát, Braun Pétert (OTP Bank igazgatósági tag, VISZ elnök) is érdemes volt figyelemmel kísérni.

Tovább olvasom

MitKérsz? a legjobboldalad.hu-n

Nőnapkor a "Legjobb napod" névvel egy kifejezetten nőknek szóló rendezvény került megrendezésre, ahol a Guidance csapata is jelen volt. A személyes megjelenés mellett a legjobboldalad.hu egyik kedves munkatársa interjút készített Takács Ádámmal, így ezeknek köszönhetően újabb érdeklődők jelentek meg a MitKérsz? táborában.

Tovább olvasom

E-Banking Summit 2015

Idén is megrendezésre került az e-banking szektor egyik legnevesebb eseménye, az E-banking Summit 2015. Magyarországról szinte az összes bank képviseltette magát, így a Guidance Kft. is kötelességének érezte a részvételt. Kiállítóként jelentünk meg a konferencián, ahol cégünket Eppel Péter képviselte. A konferencián többek között szó esett az e-banking infrasturktúrája, a mobileszközök menedzseléséről, mobil only bankokról és a Microsoft BI-ról is.

Tovább olvasom

Guidance Kft. az online banki megoldások szakértője

A Guidance Kft. 2015. március 5-én részt vesz a Central European Business Centre által szervezett rangos szakmai rendezvényen. A 2015-ös E-banking konferencia Magyarország vezető banki technológiai, informatikai eseményévé nőtte ki magát. Braun Péter úr (OTP Bank Nyrt., igazgatósági tag) vezetésével idén is terítékre kerülnek a szakma legaktuálisabb kérdései.

Tovább olvasom

A nászajándék egyszerűen megoldva a MitKérsz?-szel

A hétvégén megrendezett 11. Esküvői Kiállításon a Guidance csapata is jelen volt a MitKérsz? megoldásunkkal, hogy népszerűsítse az online kívánságlistánkat. Mindenki örömmel fogadta az ingyenes szolgáltatásunkat, amivel könnyedén összeállíthatja az ifjú pár egy mutatós listában, hogy minek örülnének nászajándéknak. Senki sem akar négy egyforma ajándékot kapni a rokonságtól, inkább valamit, amire tényleg szükségük van. Egy esküvő szervezése rengeteg feladattal jár, a MitKérsz? segítségével egy gonddal kevesebb lesz.

Tovább olvasom

13 éve a fejlesztések útján

Cégünket 2002-ben alapította pár programozó, akik felismerték, hogy igény van a piacon egy rugalmas, lényegre törő és valódi megoldásokat kínáló informatikai szolgáltatóra. Az azóta eltelt 13 év alatt a pár fős kisvállalkozás mára számos nagyvállalatot és bankot tudhat partnerének és a hazai online banking szektor elismert szakértőjévé vált. A Guidance Kft. a jövőben is folytatja az innovatív informatikai megoldások fejlesztését, hogy még jobban és még hatékonyabban tudjuk segíteni partnereinket a céljaik megvalósításában.

Tovább olvasom

"Mert jobb adni..." - Guidance ajándékcsomag az Attika Lakásotthon kis lakóinak

Ilyenkor karácsony táján, mindenki igyekszik örömet szerezni a másiknak, és nincs ez másképp nálunk, a Guidance-nél sem. Idén az Attika Lakásotthont választotta ki a Guidance Mikulás, hogy meglepje egy karácsonyi csomaggal. Az gyermekotthon lakói nagy örömmel fogadták a számítástechnikai termékeket, amelyeket rögtön használatba is vettek. Még egyszer kívánunk nekik és Önöknek is boldog, békés karácsonyt és sikeres új esztendőt.

Tovább olvasom

Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!

A Guidance Kft. minden munkatársa nevében kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Évet!

Tovább olvasom

Megérkezett legújabb Windows Phone-os Banklet fejlesztésünk!

A Banklet mobilalkalmazásunk a meglévő Androidos és iOS-es rendszerek mellett, már Windows Phone-ra is letölthető.

Tovább olvasom

MitKérsz?

Állítsd össze az ajándéklistádat karácsonyra, hogy tényleg azt kapd, aminek örülsz! Vagy lepj meg másokat valamivel, amit igazán szeretnének! MitKérsz? Mondd el 1 kattintással!

Tovább olvasom

A mobil nem a jövő, hanem a jelen

November elején a MOM Kulturális Központban rendezték a hazai mobiltermék-fejlesztők éves szakmai konferenciáját, ahol 60 hazai és külföldi szakember osztotta meg a tapasztalatait az érdeklődőkkel. Az idei konferencia kiemelt támogatója volt a Guidance Kft.

Tovább olvasom

Pergető OB 2014

Első helyen végzett munkatársunk a csónakos pergetős országos bajnokságon!

Tovább olvasom

Menedzser Praxis Konferencia

A Guidance Kft. 2014. október 15-én részt vett a Menedzser Praxis "NAV ellenőrzési feladatai, kiemelt vizsgálati célok 2014" című aktuális rendezvényén a Lurdy konferencia- és rendezvényközpontban.

Tovább olvasom

Mobilalkalmazások fejlesztése - Kampány

Tegye hatékonyabbá cégét! Meglévő applikációink testreszabása mellett vállaljuk egyedi termékek tervezését és fejlesztését. Dizájner és fejlesztő munkatársaink az alapkoncepció kialakításától, egészen a működő rendszer beüzemeléséig rendelkezésére állnak.

Tovább olvasom

Elektronikus banki megkeresések kampány

Kampányt indítottunk jelenlegi és lehetséges jövőbeni ügyfeleink felé, amelyben felhívjuk a figyelmet a Guidance innovatív megoldására, amelynek segítségével a hatósági megkeresések megválaszolása automatizálható. Megrendelőink a törvényi kötelezettség teljesítése mellett pénzt és időt is megspórolhatnak a folyamataik hatékonyabbá tételével!

Tovább olvasom

Megújulás

2014 a Guidance életében a megújulás éve. Ezen szándékunk következő lépcsőfokaként szeptembertől új logó került bevezetésre. Ezzel párhuzamosan az arculatunk is teljesen megújult. Az új logó bevezetésénél fontos szempont volt, hogy a vonzó, kreatív kép mellett a 12 éves múltunk és a hagyományok tisztelete is ötvöződjön. Ezen elvet testesíti meg, hogy nem egy a régitől teljesen új, hanem egy ún. ráncfelvarrott logó született és ennek megfelelően a szlogen is változott creative IT-ra, amely rövidebb, ezáltal jobban megjegyezhető és kifejezőbb is.

Tovább olvasom

Ness Solution Provider cím

Együttműködésünk során a Guidance elnyerte a megtisztelő NESS Solution Provider címet, amelyet olyan vállalkozók kaphatnak meg, akik a vállalt feladatukat kiemelkedő színvonalon képesek ellátni és akik a szakterületükön jelentős többletelőnyt biztosítanak a megbízó számára versenytársaihoz képest.

Tovább olvasom

Megnövekedett létszámmal vártuk az őszt

A nyár folyamán több új fejlesztő kollégával is bővültünk, hogy ügyfeleink igényeit minél gyorsabban és szélesebb skálán tudjuk teljesíteni. Belső képzéseinket is ennek fényében valósítottuk meg, hogy a nyári szabadságolások végével partnereink igényeit már ezen megnövekedett kapacitással tudjuk kiszolgálni.

Tovább olvasom

Windows Phone fejlesztési kompetencia

Már hazánkban is egyre többen használnak okostelefont mindennapi ügyeik intézésére (a 18-69 éves magyar internetezők 54%-a rendelkezik okostelefonnal).

Tovább olvasom

ISO9001:2008

2014 júliusában megújító auditon bizonyítottuk Cégünk minőség iránti elkötelezettségét.

Tovább olvasom

Raiffeisen mobilalkalmazás 3.0

A felhasználók kényelmének és elégedettségének növelése érdekében a Raiffeisen Bank mobilalkalmazásának felépítése és kezelése átalakításra került a jelenkor trendjeinek megfelelően.

Tovább olvasom

Elindult a rehabcenter.hu

A portál a mozgássérült látogatók számára lehetőséget teremt, hogy az élet különböző területein szükséges fontos információkhoz és szolgáltatásokhoz egy helyen, csokorba gyűjtve, rendszerezve jussanak hozzá. Emellett fórumot biztosít a mozgássérülteknek, hogy egymással beszélgetve megoszthassák problémáikat, kicserélhessék gondolataikat a legkülönfélébb, számukra érdekes témákban – így az elszigetelten élő mozgássérültek számára is adódik a lehetőség, hogy egy aktív közösség tagjaivá válhassanak.

Tovább olvasom

Megújult a Lastwill

A LastWill interaktív búcsúlevél szolgáltatása 90 naponta ellenőrzi cselekvőképességedet. Ha nem adsz életjelet magadról, bizalmas üzenetedet automatikusan elküldi szeretteidnek, barátaidnak.

Tovább olvasom

Skillpool szakértői klaszter

2014. május 7-én megalakult a Guidance Kft. részvételével a skillPOOL Szakértői Klaszter. Az alapító tagok: KESCOM, CoDe, iSAFE, Geobys Contact, Guidance A Klaszter alapítóinak célja az informatikai piacon, nagyobb banki, telekommunikációs és állami informatikai projektekben való közös megjelenés, kihasználva a tagok kapcsolatrendszerét, s egymás erőforrásaira építve, teljes körű szolgáltatást adni a klienseknek.

Tovább olvasom

Már a Facebookon is követhet minket

Létrejött cégünk új Facebook profilja, ahol tevékenységünk, híreink naprakészen követhetőek.

Tovább olvasom

Új üzletág a Guidance életében

2014 áprilisában a saját termék fejlesztések és a partnereink számára nyújtott egyedi termékfejlesztések mellett bővül a tevékenységi körünk időelszámolás (közkedvelt nevén time & material) keretében biztosított fejlesztői erőforrás biztosításával is. Ennek jegyében április és június között több új junior fejlesztő kollégával is bővültünk, akiket saját belső képzési programunkban fejlesztünk GUI kompatibilis programozóvá.

Tovább olvasom

Kreatív IT

Cégünk megjelenését, kreatív tevékenységét erősítendő 2014. április 2-án csapatunk új marketinges munkatárssal bővült Raffai Norbert személyében.

Tovább olvasom

iProcurement, a beszerzést támogató megoldás

A Megrendelők és a Beszállítók közötti, megrendelésekkel kapcsolatos elektronikus információcsere és az információk feldolgozásának és adminisztrációjának támogatása céljából létrehoztuk az iProcurement alkalmazásunkat.

Tovább olvasom

Új ügyvezető a Guidance élén

Cégünk irányítását Takács Ádám személyében új ügyvezető igazgató látja el. Ádám a Guidance előtt széles körű management- és projekttapasztalatokat szerzett többek között a Raiffeisen, Telenor és Onlinet Groupnál, 2014. február 17-től pedig társaságunkat erősíti.

Tovább olvasom

Sberbank online számlanyitás

A Sberbank Zrt. ügyfélportál a gyorsabb és kényelmesebb banki ügyintézés érdekében online számlanyitási lehetőséggel egészült ki. A meglévő vagy leendő ügyfelek kényelmesen, otthonról kezdeményezhetik a számlanyitást egy online formanyomtatvány kitöltésével, és időpontot foglalhatnak a nekik megfelelő bankfiókba a formanyomtatvány alapján előkészített szerződés aláírásához.

Tovább olvasom

Sberbank - Bankbiztosítási Rendszer

Elkészítettük a Sberbank számára a BBR (Bankbiztosítási Rendszer) alkalmazást.

Tovább olvasom

Sberbank Mobilbank alkalmazás 2.0

A Sberbank Mobilalkalmazás júniusban megjelent első verziója kiegészült a várt tranzakciós funkcionalitással.

Tovább olvasom

Megújult a repuljunk.hu!

A honlapon a repülés szerelmesei tájékozódhatnak az aktuális, hobbirepülést érintő információkról, tanfolyamokról és helyekről. A repülőbérlést és a hatósági elvárásoknak megfelelő repülőalkatrész-nyilvántartást külön adminisztrációs felület segíti.

Tovább olvasom

ISO megújító audit

Célkitűzésünk, hogy termékeinket, szolgáltatásainkat magas minőségi követelmények mellett valósítsuk meg. Folyamatainkat, szervezetünket úgy alakítjuk folyamatosan, hogy ezen elvárásnak mindig meg tudjunk felelni. E törekvésünket kifejezendő, cégünk 2005.08.01-én megszerezte az ISO 9001-es minőségbiztosítási besorolást az SGS-től, amelyet évenkénti audit során hosszabbítunk meg.

Tovább olvasom

NAV elektronikus banki megkeresések

A NAV és a Magyar Bírósági Végrehajtó Kamara által küldött megkeresések megválaszolását automatizálja az új megoldásunk, amelyet elsőként a Sberbankban vezettünk be.

Tovább olvasom

Sberbank mobilbank alkalmazás

Sberbank Mobilbank okostelefon alkalmazás már letölthető a Google Play áruházból és az Apple Store-ból. Az applikációval hasznos információkhoz juthat néhány mozdulattal: megtekintheti a Bank deviza- és valutaárfolyamait és a legfrissebb híreket, megkeresheti az Önhöz legközelebb eső bankfiókot vagy ATM-et, illetve kapcsolatba léphet a Sberbank munkatársaival.

Tovább olvasom

Sberbank honlap megújítása

A Sberbank Magyarország Zrt. központi ügyfélhonlapja 2013 májusában kívül-belül megújult. Az új honlapot az ügyfelek és a bank munkatársai is egyaránt megelégedettséggel fogadták.

Tovább olvasom

Raiffeisen mobil alkalmazás 2.0

A Raiffeisen Mobilalkalmazás 2012 áprilisában megjelent első verzióját már több mint 30 000 alkalommal töltötték le Androidos és iPhone telefonokra, és kiemelkedő 4,5 csillagos felhasználói értékelést kapott.

Tovább olvasom

Elindult a FizzQuiz

Cégünk új közösségi játékában mindenki letesztelheti, hogy mennyire ismeri Facebookos ismerőseit. Filmekről, könyvekről sorozatokról kell kitalálnunk, hogy melyik barátunk kedvence lehet. Az ügyes válaszolók különféle kupákat nyerhetnek és barátaik tudtára hozhatják, hogy milyen jól ismerik őket.

Tovább olvasom

Raiffeisen infrastruktúra stabilizálása

Sikeresen lezárult a Raiffeisen Bank IT infrastruktúra stabilizáló projektje. A projekt során egy 4 fős gyorsreagálású szakértői csapat minden részletre kiterjedően megvizsgálta a leggyakrabban előforduló alkalmazásproblémákat és üzleti kritikusság szerinti sorrendben mindegyikre megoldást is talált.

Tovább olvasom

Év Bankja 2012

A MasterCard „Év Bankja 2012” versenyen II. helyezést ért el a Raiffeisen Bank számára készített Mobil alkalmazásunk.

Tovább olvasom

Guidance családi nap

A Guidance családi nap alkalmával, munkatársainkkal és családtagjaikkal kellemes sétát tettünk a veresegyházi medveotthonban. A gyerekek nagy lelkesedéssel etették mézzel a medvéket. Majd közösen bográcsgulyást készítettünk ebédre.

Tovább olvasom

Mr. Lowerman elérte az 1000. letöltést

Saját fejlesztésű, Mr. Lowerman Androidos egyszámjátékunk átlépte az 1000 fős felhasználói bázist.

Tovább olvasom

ISO megújító audit

Megtörtént a 2005 óta érvényben lévő ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítványunk idei évben esedékes megújító auditja. A felülvizsgálat során minőségirányítási rendszerünk működésében nem találtak hibát.

Tovább olvasom

Belső iPhone fejlesztői képzés

Munkatársaink iPhone fejlesztői tanfolyamon vettek részt. A tanfolyam során elsajátították az Objective-C nyelvi elemeit, az Xcode használatát és az iOS alkalmazások felépítését, fejlesztésének minden területét a tervezéstől az iTunes App Store-ban való közzétételig.

Tovább olvasom

Belső androidos fejlesztői képzés

Munkatársaink Androidos fejlesztői tanfolyamon vettek részt. A tanfolyam során megismerkedtek az Android SDK lehetőségeivel. A képzés alatt elsajátították az Androidos alkalmazások készítését és a Google Play-en keresztüli terjesztés lehetőségeit.

Tovább olvasom

A Banklet alkalmazás igazi siker lett

A Raiffeisen Bankban márciusban bevezettük az általunk fejlesztett Banklet megoldásunkat. Fejlesztésünk több héten át vezette az iTunes App Store és a Google Play toplistáit az ingyenes üzleti alkalmazások kategóriában, megelőzve az OTP Bank, Citibank és Budapest Bank hasonló alkalmazásait.

Tovább olvasom

Tanácsadás egy új piaci területen

A jellemzően pénzügyi területeken futó fejlesztési projektek mellett üde színfoltot jelentett az e hónapban lezárt egyik projektünk.

Tovább olvasom

Tízévesek lettünk

A néhány fiatal és lelkes szakember által alapított cégünk ma jubileumot ünnepelhet. Az elmúlt tíz év során rengeteg tapasztalatot szereztünk, részünk lehetett sok nagyon érdekes, szakmai kihívásokkal teli projekt megvalósításában. Az állandó megbízásokat adó Raiffeisen Bank mellett több kisebb és nagyobb vállalatot is elégedett ügyfeleink között tudhatunk. A lelkesedésünk még mindig a régi, de mára már jelentős és sokoldalú gyakorlati szakértelemmel is rendelkezünk, melyből akár a kisebb, akár a monumentális rendszereket üzemeltető ügyfeleink is eredménnyel profitálhatnak.

Tovább olvasom

Mr. Lowerman

Játsszon Ön is! Androidra fejlesztett egyszámjátékunk letöltése meghaladta az ezret! A játékról a hónap elején beszámolt a napiapp.hu is, letölthető a marketben az "egyszámjáték" vagy "lowerman" kulcsszavakra kereséssel. Jó szórakozást!

Tovább olvasom

OGIK 2011

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) szakmai szervezete, a GazdaságInformatikai Kutatási és Oktatási Fórum (GIKOF) szervezésében idén nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Gazdaságinformatikai Konferencia a győri Széchenyi Egyetemen. Cégünk évek óta támogatója a rendezvénynek, melyet az idén tízéves GIKOF jubileum alkalmából egy üveg trófeával köszöntek meg a szervezők.

Tovább olvasom

Mobilalkalmazások fejlesztése

Cégünk új szolgáltatásaként az Ön vállalatának mobil megoldásait is segítünk kialakítani iPhone vagy Android rendszereken. Nemcsak egyedi alkalmazásainak fejlesztését vállaljuk, hanem azok tervezésében, illetve koncepcióinak kialakításában is részt veszünk, legyen az akár okostelefonos vagy táblagépes (tablet) applikáció.

Tovább olvasom

Liferay

Cégünk fontos ismérve a portáltechnológiákban való jártasságunk. Most a Liferay rendszerrel újabb portál került a referenciáink közé. Egyik partnerünk új portálmotort vezetett be az ügyfelek informálására szolgáló portálon. A kezdetektől részt vettünk a bevezetésnél, ötleteinkkel és fejlesztéseinkkel segítettük az indulást és közben elég alaposan megismerkedtünk ennek a vállalati webes platform képességeivel és használatával.

Tovább olvasom

Új mobilalkalmazás - Guardlet

Legújabb alkalmazásunk, a Guardlet, néhány napja felkerült az Android Marketbe, ahonnan ingyenesen letölthető. A "Testőr" néhány mozdulattal életre kelthető. A program használata egyszerű, a riasztórendszer könnyedén aktiválható, majd leállításakor egy kód beütésével deaktiválható. Ennek köszönhetően az Ön telefonja, illetve ezzel együtt táskája, kabátja, csomagja is biztonságban van, mert a legkisebb megmozdítására is elindul a riasztó, így azonnal lebuktatja az illetéktelen "felhasználót".

Tovább olvasom

Új mobilalkalmazás - Banklet

A Banklet alkalmazás olyan késztermék, mely a bank saját rendszereitől független, mégis könnyen ráépíthető a meglévő internetbank alkalmazásra. A banki rendszerhez előtétmodulként kapcsolódik, így a meglévő rendszert módosítani nem kell, mégis annak minden funkciója egyszerűen továbbítható és felhasználható a Bankleten keresztül.

Tovább olvasom

Egyenlítő hitel kiegészítés

A korábban életre keltett DH Hitelkalkulátort a Budapest Bank speciális terméke - az egyenlítő hitel konstrukciók - miatt módosítani kellett, így a DH már ügyfelei megtakarítási szokásait is figyelembe veheti a hitelek közvetítése során.

Tovább olvasom

Új mobilalkalmazás - Saleslet

A kor technikai vívmányainak köszönhetően egy egyedülállóan új reklámfelületet nyújtunk Önnek, melynek segítségével részletesen és szemléletesen mutathatja be termékét, szolgáltatását, sőt ezzel egyidőben vásárlói érdeklődéséről is visszajelzést kaphat.

Tovább olvasom

Hitelkalkulátor

A Duna House Hitelcentrum felkérésére webes elérésű hitelkalkulátort fejlesztettünk. A cég tanácsadói korábban a bankok által kibocsátott különböző kalkulátorokat használták, melyek naprakész és átfogó információi nem voltak megnyugtatóan biztosítottak, ráadásul használatuk és frissítésük is nehézkes volt. A bárhonnan elérhető DH Hitelkalkulátor adatait központilag tartja karban a cég adminisztrátora, használata gyors és egyszerű, így a hiteltanácsadók munkáját hatékonyan támogatja.

Tovább olvasom

Corvinus workshop

A februári Partnering 2010 konferencián kötődött ismeretség kapcsán felkérést kaptunk, hogy a Corvinus Egyetem másoddiplomás ügyfélszolgálati szakértői szak hallgatói számára rendezett workshop keretein belül előadást tartsunk a munkabeosztás-készítés elméletéről és gyakorlatáról. Az előadáson a témát jogi, matematikai és üzleti szempontból elemeztük.

Tovább olvasom

Konferenciák hónapja

November a kiállítások, konferenciák hónapja volt cégünk életében. A BeO - Be Oriented! beosztáskészítő szoftverünket ezúttal a Budapest Calling első, nemzetközi közönség számára meghirdetett ügyfélszolgálati szakkiállításon mutattuk be.

Tovább olvasom

Guidance repülőnap

Az idei nyarat egyik ügyfelünk, a repüljünk.hu segítségével megrendezett első "Guidance Repülőnappal" zártuk.

Tovább olvasom

Sikerre hangolva

A Guidance Kft. stratégiai partnerei közt üdvözölheti a Williamson&Klark Corporate Finance Kft-t. A pályázatíró és pénzügyi tanácsadó cég Sikerre Hangoló című hírlevelében ebben a hónapban az önkormányzatok számára készült TAXy - követelésnyilvántartó szoftverünket mutatták be.

Tovább olvasom

Raiffeisen bank DirektNet

Életre keltettük a Raiffeisen Bank Direktnet portáljának a Kirowski által tervezett új arculatát. A 6 hónapos projektet megkoronázó dizájnváltás zökkenőmentesen történt meg a bank dolgozóinak és ügyfeleinek nagy megelégedésére.

Tovább olvasom

BNI Hungary

Cégünk felvételt nyert a BNI Hungary 302-es "Elit kontakt" csoportjába.

Tovább olvasom

Partnering 2010

Munkatársaink a Tapolcán megrendezett Partnering 2010- Ügyfélkapcsolati Konferencián képviselték cégünket mint a rendezvény egyik kiállítóját.

Tovább olvasom

Önkormányzati követeléskezelés

Tavaly ősszel felkérést kaptunk a Budapest Óbuda és Békásmegyer Önkormányzattól egy szoftveres rendszer kialakítására, mely az önkormányzat nem adó jellegű kintlévőségeinek nyilvántartását és behajtását támogatja. Az igények pontos felmérése után megkezdtük a fejlesztést, mely e hónapban végső szakaszába érkezett. Az önkormányzat dolgozói megkezdték a TAXY használatát, mely hozzásegíti őket munkájuk hatékonyabb elvégzéséhez.

Tovább olvasom

Confenis 2009

Cégünk kiemelt támogatóként vett részt a CONFENIS 2009 nemzetközi konferencia megrendezésében, amelyre 2009. október 28–30-án került sor.

Tovább olvasom

Hazatérés Svájcból

A szeptemberben elindult svájci BroadVision - Hilti projekt néhány héttel ezelőtt munkatársaink számára sikeresen lezárult. A nemzetközi tapasztalatok mellett kollégáink nagy gyakorlatot szereztek a JSF technológia alkalmazásában és megismerkedtek a BroadVision Portal 8.1-es verziójával. Partnerkapcsolatunk a BroadVision vállalattal tovább erősödött.

Tovább olvasom

A Raiffeisen DirektNet frissítése

Április 11-én lezártuk a Raiffeisen Bank megbízásából futó projektünket, melynek eredményeként a Raiffeisen DirektNeten az állandó átutalások teljes körű kezelésére nyílik lehetőség. A DirektNeten keresztül a bank ügyfelei módosíthatják, törölhetik aktív állandó átutalási megbízásaikat. Valamint, amennyiben a felhasználó több megbízást is megad, a rögzített tételeket nem szükséges egyenként aláírni, azok csoportosan is hitelesíthetők.

Tovább olvasom

Java tanfolyam

Február közepén tartottuk 5 napos tanfolyamunkat Java & Web témában banki dolgozók számára. A tanfolyamra saját, magyar nyelvű tananyagot dolgoztunk ki a tervezett Guiversity sorozat első, alapító tagjaként.

Tovább olvasom

Guidance szülinap

2009-ben 7 éves lett a Guidance Kft., amit februárban péntek 13-án egy születésnapi buli keretében meg is ünnepeltünk. Akárcsak két éve, most is bowling versenyt hirdettünk, a nyertes csapat jutalma a céges vándorkupa lett. Ezúttal Vargáné Saci és szerencsés kézzel kisorsolt csapata szerezte meg a kupát. A svédasztal mellett persze nem maradtunk éhen, az est fénypontja ügyvezetőnk, Csóka András által saját kezűleg készített, kétféle ízesítésű emeletes torta volt.

Tovább olvasom

Mikulás rallye

2008. december 6-7-én került megrendezésre Veszprémben a 12. Mikulás Rallye. A Guidance Kft. támogatásával rajthoz állt rallye team kategóriájában 2., abszolút összetettben 8. helyezést ért el. Az Országos Rallye Bajnokság futamait hagyományosan záró Mikulás Rallye-n az amatőr versenyzők számára is meghirdetett 1600 ccm feletti kategóriában állt rajthoz Szőcs Árpád és Szőcs Attila egy Mitsubishi Lancer Evo IX sorozatú versenyautóval. A túraversenyen 62 km gyorsasági össztávot kellett teljesíteni hat gyorsasági szakaszon, az Öskü-Öskü (10,3 km) - Bánta-Öskü (6,9 km) - Márkó-Jutaspuszta (13,8 km) szakaszokat kétszer megtéve.

Tovább olvasom

Karácsonyra Ingrid

Hogy kicsoda Ingrid? Egy bájos zsiráflány! :) A kétéves zsiráfot - a dolgozóink számára szervezett és megvalósult oktatások, tréningek megkoronázásaként - oktatásszervező partnerünk, a Mind Center Kft. fogadta örökbe számunkra. Munkatársaink nagy lelkesedéssel készülnek nevelőszülői szerepük betöltésére. :)

Tovább olvasom

Csoportos beszedés

Ezen a héten lezártuk Csoportos beszedés projektünket, amelynek élesbe lépésével a Reiffeisen DirektNet egy újabb funkcióval lett gazdagabb. A fejlesztés az ütemezésnek megfelelően, határidőre elkészült, az élesítés lépései gördülékenyen történtek. Az első visszajelzések alapján e funkció a Bank ügyfeleinek nagy megelégedésére szolgál.

Tovább olvasom

BroadVision ismét a NASDAQ Global Market tőzsdén

Stratégiai partnerünk, a BroadVision november 4-én bejelentette, hogy törzsrészvényeit újra listázzák a NASDAQ Global Market tőzsdén, amelynek neve napjainkban szinte összeforrt az új technológiát képviselő vállalatokkal. A BroadVision törzsrészvényeit november 10-étől BVSN szimbólummal jegyzik.

Tovább olvasom

A GuiDesk életre kel

Hosszú előkészítő munka és fejlesztés eredményeképpen végre útjára indult a várva várt ügyviteli portálunk.

Tovább olvasom

Hilti online - Svájci kiküldetés

A BroadVision partnereként a Hilti új portálrendszerének fejlesztésében veszünk részt, ezért szeptembertől két munkatársunk néhány hónapra a Hilti svájci székhelyére költözik.

Tovább olvasom

ISO megújító audit

2005 óta érvényes ISO 9001:2000 tanúsítványunkat egy átfogó, mindenre kiterjedő audit után sikeresen megújítottuk. Köszönet minden kollégának az együttműködésért!

Tovább olvasom

HEFOP oktatási pályázat

2008. május 19-én pályázatot nyújtottunk be "Fejlesszük együtt a jövőt!" - képzési programok a Guidance Kft. dolgozói számára címmel. Pályázatunk néhány hét elteltével sikeresnek bizonyult.

Tovább olvasom

Amiben segíthet a Guidance

Tanácsadás-szervezés

Tervezzünk közösen!

Fejlesztés

Testre szabott megoldásokat kínálunk

Tesztelés

Tesztelés és minőségbiztosítás

Oktatás

Szoftverfejlesztési és üzemeltetési tréningek

Ismerjen meg minket jobban!

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy kollégánk megkereshesse Önt.
Reméljük bemutathatjuk megoldásainkat vagy egy ingyenes konzultáció során
közösen kitalálhatjuk, hogy az Ön szervezetét miben tudnánk segíteni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
×