A mobil nem a jövő, hanem a jelen

November elején a MOM Kulturális Központban rendezték a hazai mobiltermék-fejlesztők éves szakmai konferenciáját, ahol 60 hazai és külföldi szakember osztotta meg a tapasztalatait az érdeklődőkkel. Az idei konferencia kiemelt támogatója volt a Guidance Kft. Minthogy cégünk egyik profilja a mobiltermékek fejlesztése, ezért fontos számunkra, hogy jelen legyünk és támogassuk a szakmai fórumokat, ahol a szakemberek, fejlesztők személyesen találkozhatnak, kicserélhetik tapasztalataikat, szakmai kérdéseikre választ, esetleges nehézségeikre pedig megoldást találhassanak.A konferencián elhangzott, hogy míg a mobil használat 15%-kal, a tablet használat pedig 9%-kal nőtt az elmúlt évekhez képest, addig a desktop gépek használata 17%-kal esett vissza. Több előadó is kihangsúlyozta, hogy jelenleg a leghatékonyabb módja a rohamosan növekvő számú mobilfelhasználók eléréséhez, egy saját, személyre szabott, felhasználóbarát applikáció bevezetése, amivel jelenleg könnyen piaci előnyhöz lehet jutni. Ha az ön cége is fejleszteni szeretné mobilos megjelenését, a Guidance szakemberei segítenek kialakítani az Ön vállalatának a mobil megoldásait. Nemcsak alkalmazásának fejlesztését vállaljuk hanem a tervezésében és koncepciójának kialakításában is segítünk, legyen az akár okostelefonos, vagy táblagépes (tablet) applikáció

További információért látogassa meg a mobilfejlesztes.guidance.hu oldalt, vagy kérjen időpontot személyes konzultációra az info@guidance.hu email címen.

Amiben segíthet a Guidance

Tanácsadás-szervezés

Tervezzünk közösen!

Oktatás

Szoftverfejlesztési és üzemeltetési tréningek

Tesztelés

Tesztelés és minőségbiztosítás

Fejlesztés

Testre szabott megoldásokat kínálunk

Ismerjen meg minket jobban!

Lépjen velünk kapcsolatba és kollégánk hamarosan felkeresi önt, hogy egy személyes találkozó keretén belül bemutathassuk megoldásainkat és egy ingyenes konzultáció során közösen kitaláljuk, hogy az ön szervezetét miben tudnánk segíteni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
×