OGIK 2011

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) szakmai szervezete, a GazdaságInformatikai Kutatási és Oktatási Fórum (GIKOF) szervezésében idén nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Gazdaságinformatikai Konferencia a győri Széchenyi Egyetemen. Cégünk évek óta támogatója a rendezvénynek, melyet az idén tízéves GIKOF jubileum alkalmából egy üveg trófeával köszöntek meg a szervezők.

A GIKOF szervezett formát ad az informatikai kutatásokat végző tagtársaknak, nyilvános fórumokat szervez, és publikációs lehetőséget biztosít tapasztalt kutatóknak és fiatal informatikai szakembereknek egyaránt. Az GIKOF stratégiai célkitűzései között számos, az informatikai kutatási eredmények megjelentetését és megvitatását célzó program megszervezése és lebonyolítása szerepel.

A Gazdaságinformatikai Konferencia 2011-ben - a korábbi konferenciák sikere és az érdeklődés miatt - külföldi előadókkal és résztvevőkkel nemzetközi szintűre bővült. A konferencia egyrészt összehozza az egyetemi szakképzésért felelős oktatókat a technológiai fejlesztésekkel és üzleti alkalmazásokkal foglalkozó szakemberekkel, illetve az üzleti alkalmazások fejlesztésére képzetteket foglalkoztató munkáltatókkal, másrészt a szervezők, előadók és a hallgatók megvitatják az elért eredményeket és alkalmazási tapasztalatokat hazai és nemzetközi vonatkozásban egyaránt.

Amiben segíthet a Guidance

Tanácsadás-szervezés

Tervezzünk közösen!

Fejlesztés

Testre szabott megoldásokat kínálunk

Tesztelés

Tesztelés és minőségbiztosítás

Oktatás

Szoftverfejlesztési és üzemeltetési tréningek

Ismerjen meg minket jobban!

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy kollégánk megkereshesse Önt.
Reméljük bemutathatjuk megoldásainkat vagy egy ingyenes konzultáció során
közösen kitalálhatjuk, hogy az Ön szervezetét miben tudnánk segíteni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
×