OGIK 2011

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) szakmai szervezete, a GazdaságInformatikai Kutatási és Oktatási Fórum (GIKOF) szervezésében idén nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Gazdaságinformatikai Konferencia a győri Széchenyi Egyetemen. Cégünk évek óta támogatója a rendezvénynek, melyet az idén tízéves GIKOF jubileum alkalmából egy üveg trófeával köszöntek meg a szervezők.

A GIKOF szervezett formát ad az informatikai kutatásokat végző tagtársaknak, nyilvános fórumokat szervez, és publikációs lehetőséget biztosít tapasztalt kutatóknak és fiatal informatikai szakembereknek egyaránt. Az GIKOF stratégiai célkitűzései között számos, az informatikai kutatási eredmények megjelentetését és megvitatását célzó program megszervezése és lebonyolítása szerepel.

A Gazdaságinformatikai Konferencia 2011-ben - a korábbi konferenciák sikere és az érdeklődés miatt - külföldi előadókkal és résztvevőkkel nemzetközi szintűre bővült. A konferencia egyrészt összehozza az egyetemi szakképzésért felelős oktatókat a technológiai fejlesztésekkel és üzleti alkalmazásokkal foglalkozó szakemberekkel, illetve az üzleti alkalmazások fejlesztésére képzetteket foglalkoztató munkáltatókkal, másrészt a szervezők, előadók és a hallgatók megvitatják az elért eredményeket és alkalmazási tapasztalatokat hazai és nemzetközi vonatkozásban egyaránt.

Amiben segíthet a Guidance

Tanácsadás-szervezés

Tervezzünk közösen!

Oktatás

Szoftverfejlesztési és üzemeltetési tréningek

Tesztelés

Tesztelés és minőségbiztosítás

Fejlesztés

Testre szabott megoldásokat kínálunk

Ismerjen meg minket jobban!

Lépjen velünk kapcsolatba és kollégánk hamarosan felkeresi önt, hogy egy személyes találkozó keretén belül bemutathassuk megoldásainkat és egy ingyenes konzultáció során közösen kitaláljuk, hogy az ön szervezetét miben tudnánk segíteni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
×