Covid 19 - Home Office

A koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében, valamint dolgozóink és partnereink egészségét szem előtt tartva úgy határoztunk, hogy 2020. március 16-ól csapatunk otthonról folytatja a munkát.

A jelen helyzetre kihívásként tekintünk, missziónk pedig, hogy a megváltozott körülmények között is összes szolgáltatásunkat a megszokott a magas színvonalon, változatlan hatékonysággal működtessük tovább.

A Guidance Zrt összes munkatársa nevében szeretnénk köszönetet mondani eddigi és jövőbeni bizalmukért biztosítva, hogy a továbbiakban is ugyanazon elkötelezettséggel és profizmussal állunk jelen és leendő partnereink rendelkezésére, ahogy ezt eddig is tettük.

Tavaly év végén még nem gondoltuk, hogy efféle haszna is lesz, de a biztos védelmet nyújtó maszk hiány átmenetileg kiváltható a 2019 karácsonyára legyártott egyedi tervezésű és sokoldalúan felhasználható BUFF sálunkkal. Ennek megfelelő viselése védelmet biztosíthat, ha elkerülhetetlen otthonunk elhagyása. 

https://index.hu/techtud/2020/03/23/koronavirus_magyarorszagon_dr_fekete_ferenc_velemeny_maszk_viseles/

Amiben segíthet a Guidance

Tanácsadás-szervezés

Tervezzünk közösen!

Oktatás

Szoftverfejlesztési és üzemeltetési tréningek

Tesztelés

Tesztelés és minőségbiztosítás

Fejlesztés

Testre szabott megoldásokat kínálunk

Ismerjen meg minket jobban!

Lépjen velünk kapcsolatba és kollégánk hamarosan felkeresi önt, hogy egy személyes találkozó keretén belül bemutathassuk megoldásainkat és egy ingyenes konzultáció során közösen kitaláljuk, hogy az ön szervezetét miben tudnánk segíteni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
×