GuiVersity 2.0 - Junior Fejlesztői Program

Tekintettel az elmúlt évek sikereire, idén újra elindítottuk Junior Web fejlesztői programunkat!

2016. januárjában négy új kolléga Java-kiképzése startolt el. Hisszük, hogy a pályakezdő, vagy szerényebb szakmai tapasztalattal rendelkező, de agilis, pro-aktív, munkatársak célirányos képzése mindkét félnél jelentős hozzáadott értéket képvisel:

  • A fiatal, a webprogramozást mélyebben megismerni vágyó pályakezdők évtizedes fejlesztői tapasztalattal rendelkező munkatársaktól tanulhatják meg a Guidance által használt programozási nyelveket - elsősorban Java-t - illetve, egyéb keretrendszereket, webfejlesztési megoldásokat;
  • Társaságunk, használható - az általunk elvárt - gyakorlati tudással rendelkező lojális munkatársakkal lesz gazdagabb, akik már néhány hét után érdekes, változatos fejlesztési munkába kapcsolódhatnak be.

Nem kérdés, hogy valós fejlesztői feladatokon keresztül gyorsabban elsajátítható a fejlesztői tudás, melyet természetesen elméleti oktatások is kiegészítenek.  A Guidance Kft. saját Java & Web című jegyzetet adott ki a gyakorlati tudás megszerzésének támogatására. A programban résztvevők családias, alkotó légkörben dolgozhatnak - akár rugalmas munkaidőben, mely egyéb iskolarendszerű tanulmányokkal is összeegyeztethető.
Bízunk abban, hogy a tudásba, oktatásba fektetett idő mindig megtérül.

Amiben segíthet a Guidance

Tanácsadás-szervezés

Tervezzünk közösen!

Oktatás

Szoftverfejlesztési és üzemeltetési tréningek

Tesztelés

Tesztelés és minőségbiztosítás

Fejlesztés

Testre szabott megoldásokat kínálunk

Ismerjen meg minket jobban!

Lépjen velünk kapcsolatba és kollégánk hamarosan felkeresi önt, hogy egy személyes találkozó keretén belül bemutathassuk megoldásainkat és egy ingyenes konzultáció során közösen kitaláljuk, hogy az ön szervezetét miben tudnánk segíteni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
×