E-Banking Summit 2015 tapasztalatok

1. Elsődleges benyomások a konferencia után?

A 2015-ös E-Banking Summit idén is színvonalas rendezvénynek bizonyult, mindenképpen megérte elmenni, akár az előadók/kiállítók neveit, akár a prezentációkat tekintjük - az esemény megnyitóját és moderátorát, Braun Pétert (OTP Bank igazgatósági tag, VISZ elnök) is érdemes volt figyelemmel kísérni. A pénzügyi IT területén tartott előadások mindig tartogatnak érdekességeket, az itt szerzett tudást aztán mi is kamatoztathatjuk a későbbiekben.

2. Milyen volt kint lenni a Guidance standjával, milyen visszajelzéseket kaptál?

A Microsoft-nak is köszönhetően a standunk extra feltűnést kapott, hiszen vadonat új Windows Phone-ok kerültek nálunk kiállításra. Emellett kis Microsoft-os ajándékdobozokkal kedveskedtünk az érdeklődőknek. Természetesen a szektornak szánt megoldásaink bemutatása sem maradhatott ki személyes konzultációk keretében, illetve nyomtatott tájékoztató anyagok formájában. Örömmel mondhatjuk, hogy a Guidance standját tartották a legszebbnek a vendégek!

3. Melyik előadást tartottad a legérdekesebbnek?

Nehéz lenne egy konkrét előadót és témát kiemelni, így több dolog is eszembe jut ennek kapcsán. Mindenképp jó volt megismerni Hortobágyi Ágostontól a környezettudatosság és a technológia újdonságok jegyében kifejlesztett megoldását, aminek segítségével dokumentumokat tudunk hitelesíteni és azonnal felhő szolgáltatási környezetbe exportálni és tárolni - így egyszerűsítve és olcsóbbá téve az adminisztrációt. Ezek mellett a Hewlett-Packard is tartott két előadást, amelyet kiemelnék, az egyikben Hivekovics Zoltán a vállalaton belüli mobilapplikációk hasznosságáról beszélt, a másikban pedig Zsemlye Tamás a banki szoftverek védelméről, amihez egy korszerű megoldási javaslatot is hozzáfűzött.

Amiben segíthet a Guidance

Tanácsadás-szervezés

Tervezzünk közösen!

Fejlesztés

Testre szabott megoldásokat kínálunk

Tesztelés

Tesztelés és minőségbiztosítás

Oktatás

Szoftverfejlesztési és üzemeltetési tréningek

Ismerjen meg minket jobban!

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy kollégánk megkereshesse Önt.
Reméljük bemutathatjuk megoldásainkat vagy egy ingyenes konzultáció során
közösen kitalálhatjuk, hogy az Ön szervezetét miben tudnánk segíteni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
×