Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Referenciáink

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

FHB

Beosztáskészítő

Beosztáskészítő alkalmazásunkat az FHB call centerében használják az ügyfélszolgálatos munkatársak műszakbeosztásának hatékony szervezésére.

Allianz

Korai jelzőrendszer értékesítőknek

A bank ügynökhálózatának és értékesítési vezetőjének munkáját támogató riportálási rendszer, mely lehetővé teszi a földrajzilag távol dolgozó munkatársak hatékony ellenőrzését.

Raiffeisen

Treasury SalesTools

A Treasury osztály számára fejlesztett integrált eszköz a devizakonverziós ügyletek és megbízások lebonyolítására, a prémium betétek kezeléséhez és mindezek valósidjű monitorozásához. A rendszer segit növeli a munkatársak hatékonyságát és elősegíti a gyors és pontos munkavégzést.

CSATA

A CSATA rendszer a Raiffeisen Direkt és DirektNet rendszerek jogosultságkezelő rendszere. Feladata az authentikálás és authorizálás.

Raiffeisen Bank portál és DirektNet Portál

A Raiffeisen Bank portáljának és IntraBank portáljának fejlesztése során jelentős tapasztalatot szereztünk a portál-tartalomkezelés területén. A tartalomkezeléshez a BroadVision portál-keretrendszert használjuk. BroadVision specifikus modulok:

 • Tartalmi oldal management
  • Contentek - tetszőleges tartalmi elemek (pl.: Hírek, Állásajánlatok)
  • Program, Channel - Tartalom és Menü szerkezetet leíró eszközök
  • PageType, Blockok - Dinamikusan felépíthető oldalak kezelése, testre szabása
 • User Management
  • User, UserType - felhasználó csoport, felhasználó kezelő felület (adatok, listák (pl. címek), jelszó, tulajdonságok. ...)
  • Qualifier - tulajdonságok melyekhez szabályok jogosultságok köthetők
 • RuleSet-ek - Tartalmi elemek adatai alapján szabályok építhetők, melyek szerint megjeleníthetőek testre szabhatóak az egyes oldalak
 • Inbox - testre szabható portálértesítések, pl.: értesítések tartalmi változásokról és tranzakciókról
 • Commnunity-k - User tulajdonságai alapján csoportokat lehet kialakítani, melyekhez pl.: hírlevelet, üzenetet lehet küldeni
 • Newsletter - Időzített hírlevél küldés meghatározott csoportnak
 • NewsFeed - RSS csatornán kiközvetíthető hírek, linkek.
 • Oldalgyűjtő - Pl. a főoldalon elhelyezve segíthetjük a felhasználót a portálhasználatban.

Mobilbankár Portál

A Raiffeisen Bank mobilbankárainak munkáját, együttműködését segíti a mobilbankár portál. A felhasználók egy külön erre a célra kialakított felületen tarthatják nyilván saját és beosztottjaik megkereséseit. Megrendelhetik a munkájukhoz szükséges nyomtatáványokat, és olyan közösségi szolgáltatásokat használhatnak, mint pl. a fórum vagy a szavazások.

Raiffeisen Bank Intrabank Portál

A Raiffeisen Bank megújult IntraBank portálját 2007-ben a Bank munkatársaival közösen hoztuk létre, általunk fejlesztett alkalmazások, modulok:

 • Nyomtatványkitöltő alkalmazás - Nyomtatványok elektronikus kitöltése, jogosultág-, státuszkezeléssel, munkafolyamatok vezérlésével és monitorozásával. A nyomtatványok visszakeresésére és teljes körű státuszkezelésére is megoldást nyújt a fejlesztés.
 • Betéti funkciók
 • Beosztáskészítő alkalmazás - Több műszakban, fix időbeosztással dolgozók beosztását generáló és adminisztráló eszköz (pl.:Call center)
 • Observation Log, Statisztika - Mindenféle tevékenységet logolni képes megoldás, melyhez összetett monitorozó felület tartozik
 • Coaching - Dolgozók értékelését kezelő eszköz
 • Programnaptár - Különböző céges események (rendezvények, oktatások, stb) karbantartása, jelentkezés- és jogosultságkezeléssel
 • Akvizíciósfolyamat-követő rendszer (AFK) - Munkatársak és ügynökök számára ügyfélmegkeresést és -szerzést segítő rendszer, mely amellett, hogy workflow-t biztosít az ügyfelek akvizíciós megkeresésének folyamatára, listázással, szűrési lehetőségekkel, figyelmeztető üzenetekkel, statisztikákkal és naptár funkcióval is szolgál.
 • Tranzakciós Konténer - Tranzakciók tárolása, státus kezelése, adatintegrációs védelemmel, adminisztrációs felülettel összetett műveletek store and forward technikájú felügyeletére.
 • Online bankkártya rendelés - Ügyfél felület és belső workflow kezelése
 • Fórum - Témákba rendezve, jogosultságokkal
 • Szavazás, kvíz
 • Kérdezőbiztos - Irányított kérdés sorozat generáló pl.: hitelválasztó, befektetés választó
 • Partnernyilvántartó - Cégek nyilvántartása, információk, tulajdonságok tárolása
 • Világjáró, Lovagkor, Air Race - a Lakossági üzletág munkatársait évről-évre ösztönző három különálló projekt közösségi szolgáltatásokkal, játékos pontversennyel és vezetői riportokkal
 • SME.huA vállalati üzletág saját információs portálja, melyen keresztül munkatársaik tájékozódhatnak a legújabb termékről, hírekről. Az oldalon közösségépítő eszközök (fórum, kvíz, szavazás) kerültek elhelyezésre. Az oldalhoz egyrészről testre szabással, másrészről egyedi fejlesztésekkel készült egy több funkciót magába foglaló tartalom-management felület is.

Okoskártya

Az Okoskártya fejlesztés mind az ExtraNetes mind az IntraNetes felületbe sorolható. Az extranetes rész a meglévő portál megoldásra épül, de felületileg egy teljesen elkülönülő weboldal (www.okoskartya.hu), ahol az Ügyfelek és potenciális Ügyfelek egyrészt böngészhetnek is az információk között, másrészt el is indíthatják a kártyaigénylés folyamatát, mely az alapinformációk bekérésén túl a kártyakép feltöltési és szerkesztési funkcióját is tartalmazza. Az Ügyfelek által feltöltött adatok egy workflowba kerülnek, melyet a banki munkatársak az intraNeten keresztül kezelhetnek és felügyelhetnek.

Oracle

Java tanfolyamok

Több éve rendszeresen tartunk különböző szintű Java programozói tanfolyamokat az Oracle Hungary megbízásából a cég partnerei számára. A következő kurzusunk témakörei: - J2EE alkalmazások fejlesztése - BC4J és ADF - Portlet programozás Javában - Oracle Portal alkalmazások készítése

Sberbank Magyarország Zrt.

A Sberbank Magyarország Zrt. fő részvényese a a Sberbank Europe AG, amely az orosz Sberbank 100 százalékos tulajdonában van.

A bank széleskörű termékpalettával és szolgáltatásokkal áll magán, KKV és nagyvállalati ügyfelei rendelkezésére. Testreszabott, innovatív megoldásokkal támogatják a mikro- és kisvállalatokat, hogy könnyebben találjanak partnereket Magyarországon, illetve a külföldi piacokon.

A különböző vállalatok egyedi igényei alapján dedikált szakemberek állítják össze a vállalkozások stratégiáihoz legmegfelelőbb kedvező banki termékstruktúrát, ezzel segítve belföldi- vagy exportaktivitásukat.

A bankk kiemelt célja az orosz magán és vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, illetve a közép-kelet-európai és FÁK országok közötti kereskedelem finanszírozása.

A bank számára az alábbi fejlesztéseket végeztük:

 • ügyfél honlap
 • workflow keretrendszer bevezetése
 • mobilbank alkalmazás
 • intranet
 • NAV EBT alkalmazás
www.sberbank.hu

Hilti OnLine

A BroadVision partnereként veszünk részt a Hilti új portálrendszerének fejlesztésében. A fejlesztési munka alapvetően két részből áll: egyrészt a portál adminisztrációs felületének (Hilti Management Center), másrészt pedig a portál front end részének (Hilti On-line) kialakításából. Kollégáink mindkét felület fejlesztésében részt vesznek.

T-Mobile

Telekommunkikációs és IT management rendszer Westel (T-Mobile) részére

A HP Magyarország partnereként végzett fejlesztés. Részt vettünk az ország legnagyobb mobilszolgáltatója hálózatfelügyeleti rendszerének modernizálásában. A HP OVC/A (OpenView Communications/Service Assurance) FMS (Fault Management Server) termék testre szabásában kaptunk jelentős szerepet. A fenti alkalmazáshoz készítettünk az ügyfél igényei szerinti kiegészítő modulokat, amelyek segítségével egyedi módon lehet feldolgozni az üzemeltetés közben felmerülő különböző eseményeket.

HP

UNIX tanfolyamok

A HP Magyarország partnerei számára az alábbi témakörökben tartottunk tréningeket az elmúlt években:

 • UNIX alapok
 • HP-UX rendszer- és hálózatadminisztráció
 • Posix-shell programozás
 • Hibafelderítés és -elhárítás
 • Teljesítményhangolás
 • LVM
 • Perl programozás

Duna House

Hitelkalkulátor

A webes elérésű, központi adatbázissal feltöltött szoftver kiváltja a hitelcentrum által korábban használt, az egyes bankok által közzétett különböző kalkulátorokat. Segítségével a hitelajánlatok szűrése és összehasonlítása pillanatok alatt megtörténhet. Az összehasonlítás teljes körű, így a hiteltanácsadók nem veszítenek el információkat, üzleti lehetőségeket. Az összehasonlító táblázat tetszés szerint rendezhető, az ügyfelek bármilyen szempont szerint megválaszthatják a számukra legelőnyösebb hitelkonstrukciót. A kalkulátor által használt adatok egy központi adminisztrátori felületen folyamatosan frissíthetők, a számítási algoritmus eleget tesz a törvényi előírásoknak.

Flaccus

Online könyvesbolt

A Flaccus Kft számára terveztük és fejlesztettük ügyfélközpontú honlapjukat, mely funkcionálisan webáruházként működik. Az oldal regisztrált látogatói a kosár segítségével küldik el megrendeléseiket, az adminisztrátor pedig az online felületen követi és irányítja az értékesítési folyamatot a készlet beszerzésétől a kiszállításig.

Antenna Multimédia

Technológiai elemzés

Az Antenna Hungária Rt. leányvállalata számára készítettünk átfogó műsorszórás-technológiai elemzést. A tanulmány feltárja az új műszaki megoldásokban rejlő lehetőségeket, és bemutatja a nemzetközi alkalmazási trendeket a digitális műsorszórás területén.

Generali

Ajánlatmenedzser

A biztosító adminisztrációját megkönnyítő, a kötelező felelősségbiztosítások ajánlatainak készítését kiegészítő alkalmazás fejlesztésében vettünk részt alvállalkozóként.

Családi fészek

Ingatlanportál

A Családi Fészek ingatlanközvetítéssel és értékbecsléssel foglalkozó cég számára készült portálon keresztül elérhetőek és megtekinthetők az általuk forgalmazott, közvetített ingatlanajánlatok. A portálhoz komplett adminisztrációs felület is tartozik, ahol a cég tulajdonosai tartják karban a kínált ingatlanok képeit és adatait, illetve a bejelentkezett érdeklődők számára felkínált ajánlatokat adminisztrálják.

Óbuda

Követeléskezelést segítő szoftver

Az önkormányzat adócsoportja számára fejlesztettük az adók módjára behajtandó, nem adó jellegű kintlévőségek hatékony nyilvántartására szolgáló rendszert. A program webes elérésű, de központi adatbázissal dolgozik, így az önkormányzat minden érintett munkatársa (adócsoport, okmányiroda, építési csoport, stb) ugyanazokat az adatokat látja, az információáramlás a felhasználók között így automatizált. A program továbbfejlesztett verziója a speciálisan kialakított közterület-használati díjak nyilvántartását támogatja.

NN

Pénzügyi- és biztosítási portál

HP Magyarország partnereként fejlesztett portál, mely szinte az összes biztosítási funkciót lefedi. Tartalmaz statikus és dinamikus, nyilvános és személyes adatokat is, melyek hozzáférhetők weben és WAP-on, illetve SMS és e-mail értesítésen keresztül.

Üzletkötői portal

A belső portál az ING Bank/Nationale-Nederlanden üzletkötői számára biztosít internetes felületet (web és WAP) ügyféladataik, szerződéseik és a befizetések lekérdezésére.

NÉBIH

Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer integráció

Nébih fizetési lehetőségek integrációja az EFER-hez. Megvalósítottuk a Nébih-ben jelenlévő fizetési módok integrációját a KEK KH álatal üzemeltette Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszerhez (EFER). Ezáltal a Nébih központosított és korszerű módon tudja kihasználni az EFER által nyújtott lehetőségeket.